Wie ben ik

Wie ben ik
Mijn naam is Roelof Jonker. Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste fotograaf met passie voor het vak. De interesse in fotografie is er altijd geweest, maar ik ben echt serieus begonnen met fotograferen toen mijn vrouw in 2012 zwanger was van onze oudste zoon. Ik heb toen meteen een spiegelreflexcamera gekocht en deze nooit meer losgelaten.

Studio
In 2016 heb ik een studio aangeschaft waarmee ik op locatie fotoshoots kan aanbieden. Omdat ik daardoor bijvoorbeeld bij mensen thuis een fotoshoot kan aanbieden, is de drempel voor veel mensen veel lager om foto’s te laten maken. Ook (kleine) kinderen voelen zich vaak prettiger in hun eigen vertrouwde omgeving. Dat is ook op de foto’s terug te zien.

Trouwreportages
In 2017 heb ik mijn eerste trouwreportage gemaakt. Voor een trouwreportage is het heel belangrijk dat zowel de bruid als de bruidegom zich prettig voelt bij de fotograaf. Dat is later terug te zien op de foto’s van deze onvergetelijke dag. Daarom is het van belang om de dag van te voren goed door te spreken. Ik denk hierin graag mee om de dag uiteindelijk zo zorgeloos mogelijk te maken met mooie foto’s als herinnering.

Sportfoto’s
Ik ben betrokken geweest bij de organisatie van de Cascaderun. Daar maakte ik de foto’s van alle testlopen, portretfoto’s van alle vrijwilligers en natuurlijk ook van de Cascaderun zelf. Ik heb 4 jaar lang in de organisatie gezeten omdat ik de Cascaderun een heel mooi bruisend evenement vind en daarnaast de Cascaderun, als Hoogevener, een warm hart toe draag.

Contact
Wanneer u graag foto’s wilt laten maken op een laagdrempelige manier, door een enthousiaste fotograaf die graag met u mee denkt voor het beste resultaat, kunt u altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Mijn contactgegevens vindt u hier.

Tot slot
Omdat ik het heel belangrijk vind dat u tevreden bent, laat ik u regelmatig meekijken met de door mij gemaakte foto’s. U kunt daarbij zelf meebeslissen in de selectie van de door mij gemaakte en daarna af te leveren foto’s. Het voordeel van het meebeslissen over de selectie is dat u kunt kiezen voor de foto’s waarvan u vindt dat u (of bijvoorbeeld uw kind) op deze foto staat zoals u bent (of zoals uw kind is). Hierdoor heeft u altijd de foto aan de muur die u mooi vindt.